In serviciile de scriere articole firmele care le ofera includ si optiunea reviziilor si rescrierii textelor, la nevoie. Reviziile si rescrierea articolelor sunt neglijate de multe ori de catre cei care primesc textele pentru promovare sau le comanda ca sa fie publicate pe site-uri si bloguri detinute de profesionistii care le livreaza. Prin revizie sau rescriere putem ajunge la articole advertoriale mai aproape de perfectiune, reviziile aduc si remedierea unor erori de judecata sau de scriere uneori, astfel ca, la final, clientul este cel avantajat.

De ce se trece prea usor peste optiunea de revizie, rescriere articole? Timpul este principalul motiv. O revizie sau o rescriere, mai ales daca e vorba despre o comanda a unui numar mare de texte, va dura inca o perioada, deci nu se va mai respecta deadline initial. Plus ca intervine problema costurilor. Ai cateva revizii, rescrieri gratuite, incluse in serviciile de scriere advertoriale standard, daca daca e un proiect complex in derulare vei fi taxat pentru refacerea textelor si factura finala va fi mai mare.

Se mai poate discuta si despre teama de a nu pierde din esenta textelor prin rescriere sau de a pierde abordarea care poate era mai buna, pentru a nu exista realocarea textelor catre alti copywriteri si modificarea lor intr-o maniera care nu mai corespunde cerintelor initiale de la clienti.

Ce avantaje pot aduce insa reviziile si rescrierile de articole tip advertorial pentru clienti?

Calitatea continutului este imbunatatita-e cel mai important avantaj indiferent ca discutam despre servicii de scriere articole medicale, scriere articole financiare sau de scriere articole adulti. Se corecteaza greseli gramaticale si ortografice, punctuatie, se rafineaza stilul si tonul textelor livrate, se adapteaza textul la publicul tinta si la asteptarile acestuia. Plus ca avem o coerenta si o claritate a mesajelor mult mai bune dupa revizii, rescrieri.

Textele sunt mai bine optimizate pentru SEO-daca soliciti si servicii de scriere articole pentru promovare cu revizii si rescrieri, editari la nevoie vei avea o optimizare pentru motoare de cautare excelenta. Cuvintele cheie relevante sunt integrate mai eficient la rescriere, se ajusteaza si structura textului, se optimizeaza alte parti, elemente din text, se actualizeaza continutul cu informatii mai recente, relevante, optimizate si ele ca sa fie usor de gasit si de parcurs si de oameni, si de motoarele de cautare.

O mai buna adaptare la schimbarile si cerintele din piata-noile tendinte si schimbari din piata pot sa fie reflectate de textele care trec printr-un proces de revizie si rescriere, relevanta mesajului in timp e mentionata cu servicii de scriere articole si revizii incluse.


Rata de conversie mai buna pe termen lung-ai call-to-action mai bune, elemente persuasive textuale imbunatatite cu articole advertoriale revizuite si rescrise. Se testeaza si se compara usor mai multe variante de texte pentru a o identifica pe cea mai eficienta.

Consistenta brandului, mai usor de mentinut-se respecta tonul si limbajul asociate brandului afacerii daca se apeleaza si la revizii, rescriere cand se solicita serviciile de scriere advertoriale, continutul e aliniat imediat cu strategia de marketing a businessului detinut.

Fara plagiat si continut duplicat in texte-e un alt mare avantaj al reviziilor la orice fel de articole tip advertorial, se evita usor plagierea si nedetectarea sa in procesul de scriere articole medicale, scriere articole financiare sau de scriere articole adulti, alte tipuri de articole pentru promovare. Continutul duplicat poate face foarte rau strategiei de promvoare si rezultatelor acesteia, deci va putea fi eliminat si rescris si el, nu mai apar penalizarile SEO din cauza lui.

Utilizatorii care citesc textele de promovare vor avea o experienta mai buna-se simplifica si textele complexe, se adauga elemente de interactivitate sau multimedia pentru a creste foarte usor angajamanetul clientilor si utilizatorilor. Valoarea continutului existent e maximizata.

Credibilitate imbunatatita raportata la brand si la afacere-se stabileste autoritatea brandului, afacere in domeniu daca avem continut revizuit, reducandu-se si riscul de a prezenta in mod regulat informatii incorecte sau chiar invechite si greu de inteles.